Λιπαντικά Γεωργικών Μηχανημάτων

Η εταιρία Αγρομηχανική Βόλου Α.Ε. σε συνεργασία με την εταιρία Oilcompo - E.K. Πασιούρας Α.Ε.  προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων καλύπτοντας την λίπανση των αγροτικών μηχανημάτων. 

 Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ. στην Παιανία η εταιρία Oilcompo παράγει και διαθέτει τα προϊόντα Οilcompo, Ranger, καθώς και την οικονομική σειρά Centenary. Επίσης συνεργάζεται και παράγει προϊόντα για λογαριασμό τρίτων µε την μορφή private label, ενώ τα ειδικά λιπαντικά της διανέμονται στην εγχώρια αγορά, αλλά και σε αγορές του εξωτερικού. Τα προϊόντα της καλύπτουν τη λίπανση κινητήρων εσωτερικής καύσης όπως οι βενζινοκινητήρες οχημάτων καθώς και πετρελαιοκινητήρες φορτηγών, αγροτικών μηχανημάτων κ.α. Εκτός από τους κινητήρες τα προϊόντα της εφαρμόζονται στη λίπανση συστημάτων μετάδοσης κίνησης, κιβωτίων ταχυτήτων και διαφορικών, όπως επίσης και στην προστασία κυκλωμάτων ψύξης - θέρμανσης µε πλήρη σειρά χημικών υγρών. 

 

Όλες οι διαδικασίες έχουν πιστοποιηθεί κατά ISO 9001 : 2008, ενώ τα λιπαντικά περιλαμβάνονται στον κατάλογο του Γενικού Χημείου του Κράτους.